Over Mubo
Er komt geen tekening aan te pas. Mubo Keukens laat namelijk exact zien hoe de keuken eruit gaat zien via een driedimensionale offerte in kleur. Mubo Keukens levert hiermee heldere service aan de klant.

Peter de Munk is al 28 jaar eigenaar van Mubo Keukens:

Een offerte bij Mubo Keukens laat niets te raden over. Het is precies zoals de keuken geplaatst zou worden. Mensen waarderen de duidelijkheid van de afbeelding bijgevoegd aan de offerte.  Alles draait bij Mubo Keukens om service. Wij onderscheiden ons van anderen door goed te luisteren naar de klant. Niet meteen rondvliegen en voorbeelden erbij halen. Nee, eerst goed luisteren naar de wensen en dan actie! Service kost ons wel eens geld, maar het belangrijkste is de tevredenheid van de klant. Daarvoor doen we het!

De zaak aan de Nieuwe Laagzijde 49 in Schagen heeft een goed geoutilleerde showroom. Mubo Keukens heeft alles in huis. We leveren een grote verscheidenheid aan keukens. We zijn aangesloten bij een grote importeur waardoor we alle merken apparatuur kunnen leveren. Onze specialiteit is het keukenblad. Of het nou een terrasso, graniet, roestvrij staal of kunststof is. En we hebben zo'n 500 soorten deuren en frontjes in alle kleuren en modellen in huis.

Reeds 28 jaar is Mubo Keukens een begrip in de regio. Door de jaren heen hebben we een grote kring vaste klanten opgebouwd, dankzij onze service en betrouwbaarheid. Mubo Keukens heeft de montage in eigen beheer. Hierdoor hoeft de klant zich geen zorgen te maken of alles wel goed komt. De keuken wordt tot in de puntjes afgewerkt. De monteurs doen ook het gas, water, licht en tegelwerk.

Klanten kunnen dus een compleet pakket afsluiten bij Mubo Keukens.